Over Palkinto

Wij gunnen je een glimlach

"Palkinto is gunnen, vertaald in het Fins. Dit is onze overtuiging. Iemand iets gunnen en hiervan genieten. Niet alleen onze medewerkers en anderen, maar ook jezelf. Wij gunnen iedereen de kans om even aan het snelle leven te ontsnappen."
Palkinto is een plek waar je elkaar met aandacht ontmoet, waar tijd is voor een praatje met de medewerkers, waar ruimte is voor geduld en waar je van uitstekende koffie, lekkere lunches en gezellige borrel momenten kunt genieten.
Wij geloven in kwaliteit
Dit zie je zowel in ons menu als in de mensen. Veel van onze drankjes en gerechten zijn biologisch, vers en ambachtelijk gemaakt zodat alles wat je proeft ook goed voelt. De producten zijn van hoge kwaliteit en grotendeels gemaakt door onze eigen gepassioneerde medewerkers en lokale mensen. Sta stil bij je eerste slok of hapje en geniet van het leven.
WIJ HOUDEN VAN UITDAGINGEN
Iedereen heeft bijzondere kwaliteiten, soms heel zichtbaar, soms wat minder aanwezig. Het team van Palkinto bestaat deels uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, elk met een eigen verhaal. Met elkaar gaan we de uitdaging aan om op zoek te gaan naar onze talenten en hoe we deze kunnen inzetten en ontwikkelen. We bieden hiervoor de erkenning en de ruimte die nodig is om te blijven groeien. Durf jij deze uitdaging ook aan?
Kunnen we iets voor elkaar betekenen?
Kom langs of stuur ons een mailtje met je interesse of idee├źn.
We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More