Lieve allemaal,

Wat hebben we jullie gemist!

Nu we nog rekening moeten houden met het Coronavirus willen we je graag vragen de afspraken even door te lezen zodat alles bij Palkinto soepel verloopt.
Alvast bedankt!

Reserveren is fijn zodat we van te voren een goede tafelindeling kunnen maken en zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met een gezellig en veilig plekje bij Palkinto. Beschrijf aub de samenstelling van de reservering (max 2 personen, mensen uit 1 huishouden zijn hierbij een uitzondering) zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Mocht je spontaan langskomen dan kan het voorkomen dat je even moet wachten. Wandel dan even door de gezellige Herenstraat zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je een goed en schoon plekje op ons gezellige terras kunt krijgen.

Voordat je plaatsneemt aan je tafeltje, vragen we je je handen te desinfecteren met de handgel die bij de ingang klaar staat voor iedereen.

We gebruiken in deze tijd het liefst zoveel mogelijk onze pin als betaalmiddel. Mocht je een fooi willen geven aan onze medewerkers dan kun je dit aangeven bij de kassa. Wij zorgen dat dit in het goede potje terecht komt!

Aangezien we met minder mensen op het terras mogen zitten, vragen we je om begrip te hebben voor ons beleid gericht op de bezetting. Tijdens drukke momenten zullen we je kunnen vragen om misschien iets eerder je bezoek af te ronden dan je misschien zou willen. Dit is niet omdat wij dit willen, want het past zeker niet bij ons gevoel van onthaasten, maar door de hele Corona situatie zijn we hier helaas toe genoodzaakt. Op deze manier willen we graag iedereen helpen met een gezellig bezoekje aan Palkinto. We hopen dat je hier begrip voor hebt!

Super fijn om jullie allemaal weer te zien!

Liefs, Team Palkinto

 

 

 

 

 

We use cookies to deliver you the best experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Learn More